Van idee tot realisatie, wij maken het geheel kloppend

 

Ons uitgangspunt is eenvoudig: door de wens van de bezoeker voorop te stellen komen we tot krachtige producten. Zo helpen wij organisaties als klant naar hun eigen dienst te kijken.

Created with Sketch.

Wat haal je met ons in huis?

Creatieve workshops
Interactie ontwerp
Visueel ontwerp
Web/app development
Wordpress
Ionic
AngularJS
Node.js

Strategie

Een website of app bouwen? De eerste stap is om in één of meerdere brainstorm sessies de strategie uit te stippelen. De truc is om de wens van de eindgebruiker waar te maken en tegelijkertijd je eigen bedrijfsdoelen te waarborgen.

Created with Sketch.

Ontwerp

Van eerste kennismaking tot herhalingsaankoop, bij een goed digitaal product klopt iedere aanraking. Tijdens het ontwerptraject bestoken we zowel de klant als elkaar met vragen. Hoe navigeren gebruikers door de app of website? Met welke toon worden ze aangesproken? Hoe kunnen we drempels tot gebruik verlagen?

wij gaan pas slapen als het pixel-perfect is

Development

Als we gaan programmeren komt de IT architectuur tot leven en worden de puntjes op de i gezet. Voor iedere toepassing zoeken we een passende oplossing. Ons uitgangspunt daarbij is dat we platform onafhankelijk zijn. Eenvoud zie je niet alleen terug in de manier waarop het product werkt, maar ook in de gestructureerde en schaalbare code. Wij worden blij van systemen die niet alleen bij lancering, maar ook in de toekomst bruikbaar zijn.

wij duiken maar al te graag in het diepe

bekijk het team
Created with Sketch.

wat klanten
over ons zeggen?

“Vanaf moment één bleek dat zij veel meer in huis hebben. Naar aanleiding van een brainstormsessie die zij hebben georganiseerd, zijn wij op scherp gezet. DWVD heeft ons geholpen met onze visie en de weg er naar toe. Zij hebben op zeer creatieve wijze invulling gegeven aan onze marketing en communicatie uitingen. Dat heeft er mede voor gezorgd dat wij aan een succesvol jaar bezig zijn en dat de toekomst er rooskleurig uitziet.”

Tjardo Meulenbroek
Commercieel Directeur bij Critical Minds

Created with Sketch.