De Wortel van Drie heet vanaf nu todaytomorrow. Apps voor de pioniers van morgen. todaytomorrow.nl

hoe tover je online gokkers om tot responsible gamers?

Online kansspelen zijn leuk, maar niet iedereen weet wat zijn speelgedrag oplevert. Pak je vaak genoeg een flinke uitschieter? Met de Bet.ter app nemen online gokkers zelf de touwtjes in handen en spelen ze bewuster.

Klant

Centrum voor Verantwoord Spelen

Disciplines

Strategie
Interactie ontwerp
Visueel ontwerp
App development

Links

Website
iOS app
Android app

online gokkers krijgen de controle terug

De Bet.ter app van het Centrum voor Verantwoord Spelen helpt online gokkers de controle te houden over hun uitgaven en speelgedrag. Onze uitdaging was een app te ontwikkelen die het juiste gedrag uitlokt én aansluit op de belevingswereld van de gebruiker.

Rolf Slotboom – voormalig professioneel pokerspeler

“Mijn succes als pokerspeler schrijf ik voor een zeer belangrijk deel toe aan het accuraat bijhouden van al mijn winsten en verliezen, en het maken van juiste keuzes op basis van deze data. De Bet.ter app is hiervoor een mooi, leuk en nuttig hulpmiddel.”

hybride app, één codebase

We ontwikkelden een hybride app, geschikt voor zowel iOS als Android. De gedeelde codebase verzekert een hoge ontwikkelingssnelheid, terwijl de kosten laag blijven. De focus werd gelegd op een eenvoudige app waar gebruikers zonder uitleg mee weglopen.

statistieken helpen verliezen inzichtelijk te maken

het doel is gezond gedrag te stimuleren

Gokkers houden hun uitgaven en inkomsten bij in Bet.ter. De app berekent automatisch het resultaat per game-aanbieder en per periode. Bovendien worden verdiende bedragen niet opgeteld bij het speelbudget. Zo wordt gezond gokgedrag en tijdig uitbetalen gestimuleerd.

alle projecten