De Wortel van Drie heet vanaf nu todaytomorrow. Apps voor de pioniers van morgen. todaytomorrow.nl

hoe verleen je veilige toegang aan de thuiszorg?

Om goede zorg te kunnen verlenen moeten thuiszorgmedewerkers zonder moeite toegang krijgen tot woningen van zorgvragers. Clavisio Smart is een nieuw concept bestaande uit een sleutelkluis, bluetooth deurswitch en app voor zorgverleners.

Klant

Optilox

Disciplines

Strategie
Interactie ontwerp
Visueel ontwerp

Partners

Mobile Keys

complexiteit voor de zorgverlener

Energiezuinigheid van de kluis en het hoge veiligheidsniveau maken dit een complex product. Hoewel de bestaande app technisch goed functioneerde, was het voor een zorgverlener omslachtig om deuren te openen.

eenvoud terugbrengen

De Wortel van Drie had als missie om de eenvoud terug te brengen voor de eindgebruiker. De zorgmedewerker mocht geen last hebben van de complexiteit.

interactie tot in de puntjes uitgedacht

Om eenvoud te bereiken hebben we alle stappen die een gebruiker doorloopt in kaart gebracht. Ook de toekomstige functionaliteit hebben we in onze analyse meegenomen. We hebben overbodige stappen weggehaald en de flow begrijpelijk gemaakt.

om tot eenvoud te komen, moet je keuzes durven maken

beginnende én ervaren gebruikers faciliteren

De app bevat uitleg voor beginnende gebruikers, terwijl ervaren gebruikers gefaciliteerd worden met intuïtieve kleurcodes. Zo zien zij in één oogopslag of er al toegang is tot een woning. De app sluit nu veel beter aan bij de doelstelling om een mooie, eenvoudige oplossing te bieden.

alle projecten

app laten ontwikkelen?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een prijsindicatie of afspraak.