De Wortel van Drie heet vanaf nu todaytomorrow. Apps voor de pioniers van morgen. todaytomorrow.nl

Hoe hou je grip op de wachttijd in het ziekenhuis?

Op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis moet je soms lang wachten. Dan is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Dat voorkomt veel irritatie bij patiënten. Samen met onze collega’s van Pronk en Code010 ontwikkelden we een mobiele app voor Door2doc.

Klant

Door2doc

Disciplines

App development

Partners

Pronk
Code010

Links

Website
iOS app
Android app

Grip op wachttijd

Verwachtingsmanagement bij patiënten is zeer bepalend voor de tevredenheid op de spoedeisende hulp. Door2doc geeft realtime wachttijd informatie en een melding als er plotseling iemand met spoed wordt binnengebracht. In dat geval verschijnt er een rode waarschuwingsbalk op de schermen in de wacht- en behandelkamers. Alle patiënten weten zo dat hun behandeling mogelijk langer duurt.

Mobiele app voor personeel

De reeds bestaande schermen met wachttijden zijn door ons aangevuld met een mobiele app voor het ziekenhuispersoneel. Zij beschikken hiermee over belangrijke informatie die hen helpt bij het runnen van de afdeling. Artsen, verpleegkundigen en managers hebben bijvoorbeeld inzicht in de verblijfsduur en wachttijd. Ook de prestaties van verschillende afdelingen en de ideale capaciteitsinzet worden inzichtelijk gemaakt.

Verbetering van processen en prestaties

Hoeveel patiënten wachten er op een arts? Wat is hun status? En wat is de verwachting van de gemiddelde verblijfsduur? Door2doc helpt het ziekenhuispersoneel met zinvolle inzichten in de processen en prestaties. Daarmee zorgen ze voor kortere wachttijden op de spoedeisende hulp.

“De deur-tot-dokter tijd is allesbepalend voor de kwaliteit van zorg”

Ideale capaciteitsinzet

Door2doc geeft ook inzicht in de bezetting en drukte op de afdeling. Door te leren van het verleden kunnen de dienstroosters geoptimaliseerd worden. Dat zorgt voor minder pieken en dalen in de capaciteit. Winst voor zowel de patiënt als het personeel.

alle projecten

app laten ontwikkelen?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een prijsindicatie of afspraak.